Welkom BijGon

BijGon staat voor kwaliteit en service. Ik , Allegonda , heb een ruime ervaring in knippen, kleuren en stylen van dames en heren. Jaren lang ben ik in moderne, luxe salons werkzaam geweest, als bedrijfsleidster en regiocoach van een groot kappersketen. Mijn vak is mijn passie.

Figaro | Webflow Template
Bij Gon
Knippen
Kleuren
Permanent
Specials
Figaro | Webflow Template
Shampoo
Figaro | Webflow Template
Verzorging
Over BijGon

De salon

BijGon is te vinden aan Nieuwlandsweg 62 te Haren. De salon is sfeervol, de klanten zitten comfortabel en voelen zich snel welkom. De salon is toegankelijk voor jong en oud. Koffie en thee staat altijd klaar. Ik maak graag tijd voor mijn klanten en geef graag een goed advies.

Tijdens jouw bezoek aan BijGon let ik op alle aspecten die van belang zijn bij het kiezen van een kapsel en haarkleur. Bijvoorbeeld de vorm van je hoofd, structuur van je haar en je huidskleur. Ik gebruik uitsluitend producten van goede kwaliteit om jouw haar optimaal te verzorgen en in model te brengen. De producten voor het kleuren van haar zijn van Schwarzkopf, daarnaast voer ik de verzorgingslijn van CHI . Deze zijn allen ook te koop in de salon.

Dé kapster in Haren, kom snel eens langs in de salon.

Behandelingen

BijGon biedt een uitgebreid scala aan behandelingen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Ik geef je graag persoonlijk advies over welke behandeling bij jou past.
Figaro | Webflow Template

Knippen

Knippen vanaf € 18,00.

Natuurlijk is het mogelijk deze behandeling uit te breiden met wassen en/of drogen.Voor pony knippen, tondeuse en kinderen gelden andere tarieven.

Figaro | Webflow Template

Kleuren

High- en lowlights

BijGon heeft een uitgebreid assortiment kleuren. Het is mogelijk highlights en/of lowlights te laten zetten. Prijzen zijn afhankelijk van hoe lang je haar is en van hoe groot het gedeelte van je haar is dat gekleurd moet worden.

Figaro | Webflow Template

Specials

Overig

Kies voor een uitgebreide haarbad/treatment om je haren eens lekker te verwennen.  Of laat je haar eens extra mooi te laten stylen .
Staat jouw gewenste behandeling er niet tussen? Vraag mij dan gerust naar de mogelijkheden.

Figaro | Webflow Template

Permanent

Kort en lang haar


Prijzen zijn afhankelijk van de lengte van je haar.

Je bent uniek

Neem contact op

06 37 66 40 13

Nieuwlandsweg 62,
9751 GN Haren